ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck

Prijzen van trouwfotograaf, Elly Van Herck

Elk huwelijk is anders en elk koppel heeft andere wensen. Dit heeft tot gevolg dat een job als trouwfotograaf nooit hetzelfde is en telkens weer speciaal is. Daarnaast zijn ook de prijzen van een huwelijk steeds verschillend. Om een exacte prijs vast te leggen plannen we vooraf steeds een persoonlijk gesprek in waarin we de wensen en het vooropgestelde budget bespreken. Neem contact op voor meer informatie of vaak vandaag nog een afspraak!

De persoonlijke aanpak van Elly

Gepassioneerd, geduldig, perfectionistisch en een veel creativiteit, de perfecte mix voor een geslaagde huwelijksreportage. Elly Van Herck werkt steeds met passie aan elk project. Professioneel, origineel maar vooral een persoonlijke aanpak is voor haar van groot belang. Ze is steeds discreet aanwezig op het huwelijk. Op deze manier kan ze uw huwelijksverhaal steeds omzetten in het juiste beeld. Neem vandaag nog contact op met deze trouwfotograaf voor meer informatie over prijzen of haar manier van werken.

Elly Van Herck fotografie

Tijdens jullie huwelijksdag is genieten het aller belangrijkste. Ik werk steeds op een spontane manier en blijf de hele dag ‘afwezig’ maar toch dichtbij. Dit heeft tot resultaat dat we spontane en vrolijke foto’s kunnen maken. Elly is niet alleen een trouwfotograaf, ze is ook gespecialiseerd in andere zaken:

  • Reportages voor horeca bedrijven.
  • Foto’s voor sociale media.
  • Reportages voor ondernemingen;
  • Interieurfoto’s;
  • Profielfoto’s;

Contact opnemen

Elly is een lifestyle fotograaf die uw belangrijkste momenten vastlegt op een creatieve manier. Ze legt steeds de focus op sfeer en emotie, zo maakt ze de mooiste fotoreportages. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde en spontane trouwfotograaf? Of wilt u een fotoreportage laten doen voor uw bedrijf of horeca zaak? Aarzel dan niet en neem contact op met Elly Van Herck. Ze staat steeds voor u klaar om meer informatie de geven over prijzen of haar manier van werken. Dit kan via het nummer: 0032 (0) 487 – 197 647 of via het contactformulier op de website.Contact Opnemen

photographs © Elly Van Herck
site design: heyhey.be
Sitemap


Partners