ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck

Elly, de gespecialiseerde trouwfotograaf uit Antwerpen.

Elly is een lifestyle fotograaf die uw belangrijkste momenten vastlegt op een originele manier. Met de nadruk op sfeer en emotie maakt Elly Van Herck de mooiste huwelijksreportage’s. Om een huwelijksreportage te maken die volledig past bij uw huwelijk gaat de fotograaf steeds persoonlijk te werk. Vooraf zijn er meerdere momenten waarop de fotograaf persoonlijk contact zal opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Zo krijgt jullie trouwdag een zeer persoonlijk en uniek karakter. Meer weten over de aanpak van deze trouwfotograaf uit Antwerpen? Aarzel dan niet neem contact op voor meer informatie!

Uw trouwreportage, verzorgt tot in de puntjes.

Op uw huwelijksdag is genieten natuurlijk het allerbelangrijkste. Elly werkt steeds op een spontane manier, afwezig en toch dichtbij. Dit heeft tot resultaat dat we vrolijke foto’s kunnen maken, met andere woorden, huwelijksfotografie waar iedereen van droomt. Naast trouwfotografie is Elly Van Herck ook gespecialiseerd in andere opdrachten:

  • Reportages voor ondernemingen;
  • Profielfoto’s;
  • Foto’s voor sociale media.
  • Interieurfoto’s;
  • Reportages voor horeca bedrijven.

Een unieke huwelijksreportage

Perfectionist, geduldig, gepassioneerd en een vleugje zotheid, de perfecte mix voor een geslaagde huwelijksreportage. Maak kennis met Elly Van Herck, een trouwfotograaf uit Antwerpen. Elly Van Herck staat bekend om haar ongedwongen en spontane manier van werken bij het maken van een huwelijksreportage. Op deze manier kan ze uw huwelijksverhaal steeds omzetten in het juiste beeld. Neem vandaag nog contact op met Ely Van Herck voor meer informatie of maak meteen een persoonlijke afspraak!

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een trouwfotograaf uit regio Antwerpen voor uw unieke huwelijksreportage? Of wilt u een fotoreportage laten maken voor uw horecazaak? Aarzel dan niet en neem contact op met Elly Van Herck. Dit kan via het nummer: 0032 (0) 487 – 197 647 of via het contactformulier op de website.Contact Opnemen

photographs © Elly Van Herck
site design: heyhey.be
Sitemap


Partners