ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck

Huwelijksfotografie regio Limburg

Op zoek naar een creatieve fotograaf die uw belangrijkste momenten voor altijd kan vastleggen? Maak dan kennis met Elly Van Herck, een professionele lifestyle fotograaf uit de regio Limburg die gespecialiseerd is in huwelijksfotografie.

Door de vele jaren van ervaring staat ze in de sector gekend om haar professionele manier van werken. Ze documenteert elke speciale moment op een subtiele manier zodat iedereen volop kan genieten van de huwelijksdag. Meer weten over de manier van werken van Elly? Aarzel dan niet neem contact op voor meer informatie!

Een persoonlijke toets

Geduldig, gepassioneerd, perfectionistisch en een vleugje zotheid, de perfecte mix voor een geslaagde huwelijksreportage. Elly Van Herck geeft elke huwelijksreportage een persoonlijke toets waardoor uw unieke dag nog meer in de verf wordt gezet.

Maak kennis met Elly Van Herck, een specialiste op vlak van huwelijksfotografie in de regio Limburg. Elly Van Herck staat bekend om haar ongedwongen manier van werken waardoor ze alles op een spontane manier kan laten verlopen. Neem een kijkje op de website en laat u zich inspireren door de originele reportages!

De specialisaties

Tijdens jullie huwelijksdag staat genieten centraal. Elly hanteert een onopvallende manier van werken, ze is de hele dag ‘afwezig’ en toch dichtbij. Dit heeft tot resultaat dat we spontane en vrolijke foto’s kunnen maken, met andere woorden, huwelijksfotografie waar iedereen van droomt. Daarnaast is Elly Van Herck ook gespecialiseerd in andere opdrachten:

  • Interieurfoto’s;
  • Foto’s voor sociale media.
  • Reportages voor ondernemingen;
  • Profielfoto’s;
  • Reportages voor horeca bedrijven.

Contact opnemen!

Met voldoende oog voor detail en focus op sfeer kan deze huwelijksfotograaf die actief is in regio Limburg de huidige sfeer overbrengen naar een beeld. Om een huwelijksreportage te maken die volledig past bij uw huwelijk hanteert de fotograaf steeds een persoonlijke aanpak. Vooraf zijn er meerdere momenten waarop de fotograaf persoonlijk contact zal opnemen om de mogelijkheden te bespreken omtrent huwelijksfotografie. Zo krijgt uw trouwdag een zeer persoonlijk en uniek karakter. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via het contactformulier op de webstie!Contact Opnemen

photographs © Elly Van Herck
site design: heyhey.be
Sitemap


Partners