ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck

Prijzen van een huwelijksfotograaf

Elk huwelijk is anders en elk koppel heeft andere wensen. Dit heeft tot gevolg dat een job als huwelijksfotograaf elke dag weer uniek is. Daarom zijn ook de tarieven voor huwelijksfotografie verschillend per opdracht. Om exacte prijzen vast te leggen plannen we vooraf steeds een persoonlijk gesprek in waarin we de wensen bespreken. Neem vandaag nog telefonisch contact op, dan plannen we meteen een persoonlijke afspraak in!

Een professionele manier van werken

Geduldig, perfectionistisch en creativiteit, de perfecte mix voor een geslaagde huwelijksreportage. Elly Van Herck werkt steeds met passie aan elke nieuwe opdracht. Professioneel, origineel maar vooral een persoonlijke aanpak is voor haar van groot belang. Het is belangrijk dat een huwelijksfotograaf steeds discreet aanwezig is op een huwelijk en niet steeds de aandacht trekt. Door de professionele aanpak van Elly kan ze elk uniek moment vastleggen en elk verhaal omzetten in het juiste beeld. Neem vandaag nog contact op met deze huwelijksfotograaf voor meer informatie omtrent prijzen of locaties.

De service van Elly

Elly is niet alleen een professionele huwelijksfotograaf, ze is ook gespecialiseerd in andere zaken:

  • Foto’s voor sociale media.
  • Interieurfoto’s;
  • Reportages voor ondernemingen;
  • Reportages voor horeca bedrijven;
  • Profielfoto’s.

Wenst u meer informatie over de verschillende mogelijkheden en prijzen? Neem dan telefonisch contact op of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website.

Offerte opmaken

Elly is een lifestyle fotograaf die uw belangrijkste momenten vastlegt op een creatieve manier. Ze is een gespecialiseerde huwelijksfotograaf maar daarnaast kunt u haar ook inschakelen voor professionele foto’s of reportages voor horeca bedrijven. Wenst u meer informatie over prijzen of de manier van werken? Aarzel dan niet en neem contact op met Elly Van Herck. Dit kan via het nummer: +32 487 19 76 47 of via het contactformulier op de website.Contact Opnemen

photographs © Elly Van Herck
site design: heyhey.be
Sitemap


Partners