ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck

Huwelijksfotograaf uit Mechelen

Elly Van Herck is een huwelijksfotograaf uit Mechelen die jullie dag op een unieke manier op beeld kan zetten. De huwelijksdag is in de eerste plaats een dag waarop iedereen moet genieten, waarop iedereen zichzelf kan zijn en waarop de glimlach opvallend aanwezig is. Dit is ook mogelijk met een fotograaf in de buurt! Elly heeft een hele discrete manier van werken, ze maakt een uitgebreide reportage van jullie trouw zonder dat u er de dag zelf veel van merkt.

Veel geduld, nog meer passie en een vleugje creativiteit, dat is volgens Elly Van Herck het recept voor een geslaagde huwelijksreportage in een mooie omgeving in regio Mechelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het nummer 0032 (0) 487 – 197 647 of via het contactformulier op de website.

Huwelijksfotograaf én meer!

Bepaalde gebeurtenissen willen we vastleggen op beeld om later opnieuw te bekijken. Dit zijn niet alleen huwelijksreportages maar ook momenten uit het dagdagelijkse leven met kinderen of de hele familie. Maak kennis met de specialisaties van Elly Van Herck:

  • Profielfoto’s
  • Familiefoto’s
  • Interieurfoto’s
  • Reportages voor bedrijven en horeca
  • Foto’s voor sociale media

U kunt beroep doen op Elly Van Herck voor zowel professionele als vrije-tijds fotoreportages. Heeft u zelf al een locatie in gedachten in de omgeving van Mechelen of bent u benieuwd naar enkele originele voorstellen? Beide zijn mogelijk!

Werkwijze van Elly Van Herck

Een huwelijksfeest brengt veel voorbereidingswerk met zich mee. U wilt er natuurlijk voor zorgen dat alles op de dag zelf vlot verloopt. Het is belangrijk om tijdig na te denken over de locatie, de genodigden, de trouwjurk, de ceremonie, de uitnodigingen én de huwelijksfotograaf. De huwelijksfotograaf zal ervoor zorgen dat jullie dag voor altijd op beeld vastgelegd wordt. Zo kunt u nog vele jaren later terugblikken op deze mooie dag en blijven de herinneringen levendig.

Elly Van Herck kenmerkt zich door haar werkwijze, ze werkt steeds met veel passie, geduld en energie aan haar huwelijksreportages. In een verkennend gesprek bespreekt ze samen met u wat u verwacht van een huwelijksfotograaf en wat uw ideeën en wensen zijn. Alsook wordt er gebrainstormd over een mooie mooie locatie in regio Mechelen of een andere regio. Neem contact op en maak kennis met deze huwelijksfotograaf uit Mechelen!

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u op zoek naar een huwelijksfotograaf uit Mechelen ? Wilt u uw zwangerschap laten vastleggen of wilt u professionele foto’s laten nemen van uw zaak? Wacht dan niet langer en neem contact op met Elly Van Herck. In een vrijblijvend gesprek neemt ze alle mogelijkheden met u door en luistert ze naar uw ideeën en wensen. Maak een afspraak via het nummer: 0032 (0) 487 – 197 647 of via het contactformulier op de website.Contact Opnemen

photographs © Elly Van Herck
site design: heyhey.be
Sitemap


Partners