ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck

Op zoek naar een huwelijksfotograaf uit Limburg?

Bent u al een langere tijd op zoek naar een huwelijksfotograaf uit de regio Limburg die uw wensen exact kan omtoveren op beeld? Maak dan kennis met Elly Van Herck, een professionele fotografe die steeds de nadruk legt op sfeer en emotie. Met veel geduld en nog meer passie creëert Elly steeds weer unieke fotoreportages. Werp een blik op de website voor een preview van enkele fotoreportages!

Een ervaren huwelijksfotograaf

Tijdens jullie huwelijksdag staat genieten centraal. Daarom werkt Elly steeds op een spontane manier. Ze blijft de hele dag ‘afwezig’ en toch dichtbij. Dit heeft tot resultaat dat er spontane en vrolijke foto’s genomen kunnen worden. Ze kan elk huwelijksverhaal steeds omzetten in het juiste beeld. Neem vandaag nog contact op met deze huwelijksfotograaf uit Limburg als u meer informatie wenst over haar manier van werken. Dit kan via het contactformulier op de website.

De service van Elly

Naast huwelijksfotograaf is Elly Van Herck ook uw fotograaf ter zijde voor verschillende andere opdrachten:

  • Reportages voor horeca bedrijven.
  • Interieurfoto’s;
  • Profielfoto’s;
  • Reportages voor ondernemingen;
  • Foto’s voor sociale media.

Perfectionist, geduldig, gepassioneerd en een vleugje zotheid, de perfecte mix voor een geslaagde fotoreportage. Door haar jarenlange ervaring werkt Elly Van Herck steeds op een professionele en ongedwongen manier. Om ervoor te zorgen dat elke fotoreportage een uniek karakter krijgt worden de mogelijkheden vooraf in enkele persoonlijke gesprekken grondig doorgenomen. Als u geïnteresseerd bent kunt u best even informeren of Elly nog beschikbaar is tijdens die bepaalde periode.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een huwelijksfotograaf uit de regio Limburg ? Of wilt u een fotoreportage voor een speciale familieaangelegenheid of voor uw horecazaak? Aarzel dan niet en neem contact op met Elly Van Herck. Dit kan via het nummer: 0032 (0) 487 – 197 647 of via het contactformulier op de website.Contact Opnemen

photographs © Elly Van Herck
site design: heyhey.be
Sitemap


Partners