ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck

Huwelijksfotograaf uit Leuven

Maak kennis met Elly Van Herck, een ervaren huwelijksfotograaf uit Leuven . Wanneer je gaat trouwen zijn er veel voorbereidingen nodig om deze dag uniek te maken. De locatie, de uitnodigingen, de ceremonie, bruidsjurk… daarnaast moet er ook een huwelijksfotograaf worden gekozen die deze speciale dag voor jullie op beeld zal vastleggen. Het is belangrijk dat je voor een fotograaf kiest die bij je eigen stijl past. Elly van Herck werkt steeds met veel passie geduld haar huwelijksreportages.

Gespecialiseerde fotograaf

Elly is een lifestyle fotograaf actief in en rond Leuven gespecialiseerd in huwelijksfotografie. Ze documenteert op een persoonlijke en originele manier de belangrijkste momenten. Toch is ze tijdens deze dag ‘afwezig’, ze werkt namelijk op een discrete manier om ervoor te zorgen dat genieten op deze dag centraal staat. Vooraf worden de wensen uitgebreid besproken, wordt de planning doorgenomen en wordt ook de locatie vastgelegd. Door haar vele jaren van ervaring weet Elly Van Herck hoe ze een huwelijksreportage tot in de puntjes kan voorbereiden. Neem contact op via het nummer 0032 (0) 487 – 197 647 voor meer informatie!

Persoonlijke manier van werken

Bepaalde gebeurtenissen willen we vastleggen op beeld om later opnieuw te bekijken. Het zijn belangrijke herinneringen die vaak een emotionele waarde hebben. Dit kunnen momenten zijn uit het dagdagelijkse leven zoals familiereportages met kinderen of de foto’s van een zwangerschap. Maak kennis met de specialisaties van Elly Van Herck:

  • Profielfoto’s
  • Reportages voor bedrijven en horeca
  • Interieurfoto’s
  • Foto’s voor sociale media
  • Familiefoto’s

Zoals u kunt zien is Elly niet alleen een gespecialiseerde huwelijksfotograaf. U kunt haar ook inschakelen voor allerlei andere fotoreportages. Heeft u zelf al een locatie in gedachten of bent u benieuwd naar enkele originele voorstellen? Beide zijn mogelijk!

Bij u in Leuven een afspraak inplannen

Bent u op zoek naar een huwelijksfotograaf uit Leuven die uw unieke dag op beeld kan vastleggen? Of wilt u uw familie, zwangerschap of kinderen op foto laten vastleggen? Aarzel dan niet en neem contact op met Elly Van Herck. Dit kan via het nummer: 0032 (0) 487 – 197 647 of via het contactformulier op de website.Contact Opnemen

photographs © Elly Van Herck
site design: heyhey.be
Sitemap


Partners