ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck

Elly Van Herck, uw bedrijfsfotograaf

Maak kennis met Elly Van Herck, een ervaren bedrijfsfotograaf die steeds op een professionele en originele manier te werk gaat. Ze streeft voortdurend naar de beste kwaliteit, dit doet ze door middel van een persoonlijke aanpak. Met de juiste foto’s kan u uw klanten overtuigen en een professionele indruk achterlaten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Elly hanteert steeds een persoonlijke aanpak, aarzel dus niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Gespecialiseerd in bedrijfsportretten, bedrijfsreportages en nog veel meer..

Door de jaren heen is Elly een vaste waarde geworden in de sector. Ze heeft verschillende bedrijfsreportages gemaakt voor restaurants, café’s en hotels. Naast bedrijfsfotografie is Elly ook gespecialiseerd in andere zaken:

  • Huwelijkfotografie;
  • Profielfoto’s;
  • Interieurfoto’s;
  • Foto’s voor sociale media.

Over Elly

Elly is een lifestyle fotograaf die uw belangrijkste momenten vastlegt op een creatieve manier. Ook voor professionele bedrijfsfotografie kan u Elly Van Herck inschakelen. Ze maakt professionele foto’s voor op uw website, voor in een magazine of voor social media. Maar ook met meer gespecialiseerde projecten kan ze u verder helpen. Visuele communicatie is zeer belangrijk om uw klanten te kunnen overtuigen. Foto’s van de opening van uw zaak, professionele zakelijke portretten, campagnebeelden of foto’s van uw teamleden. Neem contact op met Elly van Herck voor meer informatie.

Maak meteen een afspraak

Bent u op zoek naar een professionele bedrijfsfotograaf uit regio Antwerpen? Of wilt u een fotoreportage laten maken voor uw bedrijf of horeca zaak? Aarzel dan niet en neem contact op met Elly Van Herck. Dit kan via het nummer: 0032 (0) 487 – 197 647 of via het contactformulier op de website.Contact Opnemen

photographs © Elly Van Herck
site design: heyhey.be
Sitemap


Partners