ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck

Elly Van Herck, uw trouwfotograaf uit Limburg

Gepassioneerd, geduldig, perfectionistisch en een veel creativiteit, de kenmerken van een professionele trouwfotograaf uit Limburg. Maak kennis met Elly Van Herck. Door haar jarenlange ervaring werkt ze steeds op een professionele en originele manier. Elly Van Herck staat bekend om haar ongedwongen en spontane manier van werken bij het maken van een huwelijksreportage. Op deze manier kan ze uw huwelijksverhaal steeds omzetten in het juiste beeld. Neem vandaag nog contact op met Ely Van Herck voor meer informatie!

Uw trouwreportage, verzorgt tot in de puntjes.

Tijdens jullie huwelijksdag is genieten het aller belangrijkste. Ik werk steeds op een spontane manier en blijf de hele dag ‘afwezig’ maar toch dichtbij. Dit heeft tot resultaat dat we spontane en vrolijke foto’s kunnen maken, kortom, huwelijksfotografie die iedereen wenst. Elly is niet alleen een trouwfotograaf, u kan er ook terecht voor allerlei andere zaken:

  • Reportages voor horeca bedrijven.
  • Profielfoto’s;
  • Reportages voor ondernemingen;
  • Interieurfoto’s;
  • Foto’s voor sociale media.

Een unieke huwelijksreportage

Elly is een lifestyle fotograaf die uw belangrijkste momenten vastlegt op een creatieve manier. Ze is steeds discreet aanwezig op het huwelijk. Elly legt steeds de focus op sfeer en emotie, zo maakt ze de mooiste fotoreportages. Bovendien hanteert de trouwfotograaf uit Limburg steeds een persoonlijke aanpak. Vooraf worden er enkele persoonlijke afspraken gemaakt om alle mogelijkheden te bespreken. Elly zorgt steeds voor voldoende fun en een spontane sfeer, zo maakt ze samen met de koppels van hun huwelijksdag een dag om nooit te vergeten.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde en spontane trouwfotograaf uit Limburg? Of wilt u een fotoreportage laten doen voor uw bedrijf of horeca zaak? Aarzel dan niet en neem contact op met Elly Van Herck. Dit kan via het nummer: 0032 (0) 487 – 197 647 of via het contactformulier op de website.Contact Opnemen

photographs © Elly Van Herck
site design: heyhey.be
Sitemap


Partners