ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck

Prijzen voor een huwelijksreportage?

Elk huwelijk is anders en elk koppel heeft andere wensen. Dit heeft tot gevolg dat een job als trouwfotograaf geen enkele dag hetzelfde is. Maar ook de prijzen zijn variabel, ze zijn afhankelijk van factoren zoal het aantal uur dat de fotografe aanwezig zal zijn. Om een exacte prijs vast te leggen wordt er vooraf best een persoonlijke afspraak ingepland waar er kan nagedacht worden over de opzet van de dag.

Huwelijksreportage en meer

Elly Van Herck is niet uitsluitend gespecialiseerd in huwelijksreportages. U kunt ook bij haar terecht voor enkele andere fotoreportages:

  • Foto’s voor sociale media.
  • Interieurfoto’s;
  • Reportages voor ondernemingen;
  • Profielfoto’s;
  • Reportages voor horeca bedrijven.

Heeft u zelf al een locatie in gedachten of bent u benieuwd naar enkele originele voorstellen? Beide zijn mogelijk! Elly heeft al vele jaren ervaring met huwelijksreportages en helpt u graag met de zoektocht naar de perfecte locatie. Bovendien zijn prijzen steeds bespreekbaar.

Wat kost een fotografe als Elly?

Wanneer u gaat trouwen wordt u geconfronteerd met de vele voorbereidingen die nodig zijn om deze dag perfect te maken. De locatie, uitnodigingen, muziek, bloemen, genodigden, ceremonie, bruidsjurk… Deze en nog vele andere dingen zorgen ervoor dat uw huwelijk een dag wordt om nooit te vergeten. Daarnaast is het ook belangrijk om een huwelijksfotograaf te kiezen die bij uw stijl past.

Elly Van Herck werkt steeds met passie aan elk project, dit maakt dat ze met plezier uw huwel kijkt fotograferen voor een aantrekkelijke prijs. Professioneel en origineel maar vooral met de focus op het vastleggen van sfeer en gevoel. Ze legt de hele dag vast op beeld en toch zult u het gevoel hebben dat ze ‘afwezig’ is. Voor meer informatie over exacte prijzen, beschikbare data of de manier van werken kunt u een bericht achterlaten via de website.

Vrijblijvend gesprek inplannen

De exacte prijs weten van een huwelijksreportage? Elly is een lifestyle fotograaf die de belangrijkste momenten van uw huwelijksdag vastlegt in een mooie huwelijksreportage. Met de nadruk op emotie en sfeer maakt ze de mooiste beelden die later een unieke herinnering vormen voor deze unieke dag. Neem contact op met Elly Van Herck voor een duidelijk overzicht van de prijzen. Dit kan via het nummer: 0032 (0) 487 – 197 647 of via het contactformulier op de website. Ze staat steeds voor u klaar om meer informatie te geven over prijzen of haar manier van werken.Contact Opnemen

photographs © Elly Van Herck
site design: heyhey.be
Sitemap


Partners