ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck

Huwelijksreportage in Limburg?

Bent u al een langere tijd op zoek naar een huwelijksfotograaf uit de regio Limburg voor uw huwelijksreportage? Maak dan kennis met Elly Van Herck, een ervaren fotografe gespecialiseerd in huwelijken. Met veel geduld en nog meer passie creëert Elly steeds weer unieke fotoreportages. Werp een blik op de website voor een preview van enkele fotoreportages en neem contact op voor meer informatie.

Uw huwelijksfoto’s nemen in Limburg

Tijdens jullie huwelijksdag staat genieten centraal. Maar ook na afloop wilt u van deze unieke momenten blijven genieten. Kies daarom voor een huwelijksfotograaf die deze dag kan vastleggen in een uitgebreide huwelijksreportage. Elly Van Herck werkt op een persoonlijke manier. Tijdens enkele vooraf geplande contactmomenten wordt de huwelijksdag uitvoerig besproken, geeft Elly tips waar nodig en u kunt al uw wensen toelichten. Elly heeft al vele jaren ervaring in de sector wat maakt dat ze u de mooiste plekjes in Limburg kan laten zien. Neem contact op via het contactformulier op de website voor meer informatie!

De ervaring van Elly

Naast huwelijksfotograaf is Elly Van Herck ook uw fotograaf ter zijde voor verschillende andere opdrachten zoals reportages voor horecabedrijven, interieurfoto’s, reportages voor ondernemingen, profielfoto’s en foto’s van kinderen. Haar stijl kenmerkt zich door volgende eigenschappen:

  • Origineel
  • Focus creëren van sfeer en gevoel
  • Creatief
  • Oog voor detail
  • Documentair

Om ervoor te zorgen dat elke fotoreportage zijn eigen unieke karakter uitstraalt worden de mogelijkheden vooraf in enkele persoonlijke gesprekken grondig doorgenomen. Bent u geïnteresseerd? Check dan even of Elly nog beschikbaar is tijdens de gewenste periode voor uw huwelijksreportage in Limburg.

Contact opnemen voor uw huwelijk?

Bent u op zoek naar een huwelijksfotograaf uit de regio Limburg ? Of wilt u een fotoreportage voor een speciale familieaangelegenheid of voor uw horecazaak? Aarzel dan niet en neem contact op met Elly Van Herck. Dit kan via het nummer: 0032 (0) 487 – 197 647 of via het contactformulier op de website.Contact Opnemen

photographs © Elly Van Herck
site design: heyhey.be
Sitemap


Partners