ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck

Fotograaf uit Antwerpen gespecialiseerd in huwelijksreportages

Maak kennis met Elly Van Herck, een fotograaf uit Antwerpen gespecialiseerd in huwelijksreportages . Elly staat gekend om haar persoonlijke manier van werken. Tijdens een vrijblijvend gesprek maakt ze kennis met de verloofden en bespreekt ze uitgebreid alle ideeën en wensen. Ze geeft tips waar nodig om ervoor te zorgen dat de huwelijksdag perfect verloopt. Op deze manier kan ze uw huwelijksverhaal steeds omzetten in het juiste beeld. Geduldig, gepassioneerd en creatief, de perfecte mix voor een geslaagde huwelijksreportage.

Specialisaties van Elly Van Herck

Tijdens een huwelijksdag is genieten het allerbelangrijkste. Elly werkt steeds op een spontane en discrete manier. Ze blijft de hele dag ‘afwezig’ en maakt toch een complete huwelijksreportage. Naast huwelijken is Elly ook gespecialiseerd in het fotograferen van andere zaken:

  • Familiereportages
  • Reportages voor bedrijven en horeca
  • Profielfoto’s
  • Foto’s voor sociale media
  • Interieurfoto’s

Met voldoende oog voor detail kan deze huwelijksfotograaf een unieke sfeer overbrengen naar een beeld. Om een huwelijksreportage te maken die volledig past bij uw huwelijk bespreekt
Elly vooraf, tijdens enkele contactmomenten, de mogelijkheden met u.

Elly’s huwelijksreportages

Elly is een lifestyle fotograaf die uw belangrijkste momenten vastlegt op een creatieve manier. Ze is een huwelijksfotograaf uit de regio Antwerpen die gekend staat om haar professionele manier van werken. Ze documenteert deze speciale dag vanop een afstand zodat u samen met uw familie en vrienden van elk moment kunt genieten. Met de nadruk op sfeer en emotie maakt ze de mooiste huwelijksreportages. Meer weten over de aanpak van deze huwelijksfotograaf uit Antwerpen? Aarzel dan niet neem contact op voor meer informatie!

Maak een afspraak in Antwerpen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een huwelijksreportage? Maak dan een persoonlijke afspraak met Elly Van Herck, huwelijksfotografe uit Antwerpen

Contact Opnemen


photographs © Elly Van Herck
site design: heyhey.be
Sitemap


Partners