ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck

Huwelijksfotograaf uit Antwerpen

Maak kennis met Elly Van Herck, een ervaren huwelijksfotograaf uit Antwerpen . De fotografe staat bekend om haar spontane en creatieve manier van werken. Ze zet jullie huwelijksverhaal om naar het juiste beeld zonder dat u hier de dag zelf veel van merkt. Veel geduld, nog meer passie en een vleugje zottigheid. Dat is volgens Elly Van Herck een perfecte mix voor een geslaagde fotoreportage. Bent u op zoek naar een fotograaf voor uw huwelijk of het vormsel van uw zoon of dochter? Neem dan contact op met Elly Van Herck!

Gespecialiseerd in huwelijksfotografie en nog veel meer..

Tijdens jullie huwelijksdag is genieten het aller belangrijkste. Doordat Elly steeds dichtbij maar toch ‘afwezig’ is kunt u op een spontane en zorgeloze manier genieten van deze dag. Naast huwelijksfotograaf is Elly Van Herck ook gespecialiseerd in verschillende andere zaken:

  • Profielfoto’s;
  • Reportages voor bedrijven en horeca;
  • Interieurfoto’s;
  • Foto’s voor sociale media.

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreekt Elly alle verschillende mogelijkheden met u. Heeft u zelf al een locatie in gedachten of bent u benieuwd naar enkele originele voorstellen? Beide zijn mogelijk!

De werkwijze van Elly

Elly is een lifestyle fotograaf die uw belangrijkste momenten vastlegt op een creatieve manier. Ze is een huwelijksfotograaf uit Antwerpen die gekend staat om haar spontane manier van werken. Met de nadruk op sfeer en emotie geeft ze elke speciale moment uniek weer op foto. Zo krijgt jullie trouwdag een zeer persoonlijk karakter. Door haar vele jaren van ervaring weet ze hoe ze een huwelijksreportage tot in de puntjes kan voorbereiden. Samen met u bekijkt ze in een persoonlijk gesprek de verschillende mogelijkheden.

Een afspraak maken met Elly

Bent u op zoek naar een huwelijksfotograaf uit Antwerpen die uw unieke dag op beeld kan vastleggen? Of wilt u een fotoreportage laten doen voor uw bedrijf of horecazaak? Aarzel dan niet en neem contact op met Elly Van Herck. Dit kan via het nummer: 0032 (0) 487 – 197 647 of via het contactformulier op de website.Contact Opnemen

photographs © Elly Van Herck
site design: heyhey.be
Sitemap


Partners