ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck ellyvanherck

Gespecialiseerde fotograaf voor uw trouw

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde fotograaf die de mooiste momenten vastlegt op uw trouw? Maak dan kennis met Elly Van Herck, een lifestyle fotograaf die met de nadruk op sfeer en emotie de mooiste huwelijksreportage ’s maakt.

Om een huwelijksreportage te maken die volledig past bij uw huwelijk gaat de fotograaf steeds persoonlijk te werk. Vooraf zijn er meerdere momenten waarop de fotograaf persoonlijk contact zal opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Meer weten over de aanpak van deze trouw fotograaf Aarzel dan niet neem contact op voor meer informatie!

De specialisaties van Elly

Naast een gespecialiseerde fotograaf voor elke trouw kunt u ook voor verschillende andere zaken beroep doen op de service van Elly Van Herck

  • Profielfoto’s;
  • Foto’s voor sociale media.
  • Interieurfoto’s;
  • Reportages voor ondernemingen;
  • Reportages voor horeca bedrijven.

Werp een blik op de website en maak kennis met de creatieve stijl van Elly Van Herck!

Een persoonlijke huwelijksreportage

Perfectionist, gepassioneerd en een vleugje zotheid, de perfecte mix voor geslaagde foto’s op uw trouw. De fotograaf, Elly Van Herck staat bekend om haar spontane manier van werken waardoor ze uw huwelijksdag steeds kan omzetten in het juiste beeld. Vooraf worden de mogelijkheden en wensen uitgebreid besproken in een persoonlijk gesprek. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of maak meteen een persoonlijke afspraak!

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde fotograaf die van uw huwelijksdag een uitgebreide en professionele huwelijksreportage kan maken? Neem dan contact op met Elly Van Herck. Naast het fotograferen van uw trouw kan u bij deze fotograaf ook terecht voor professionele reportages voor ondernemingen of interieurfoto’s. Neem telefonisch contact op via het nummer: +32 487 19 76 47 of bezoek de website voor meer informatie!Contact Opnemen

photographs © Elly Van Herck
site design: heyhey.be
Sitemap


Partners